i wanna be adored



freitag. har avnjutit två öl i höstsolen med en kär vän och kvällen är oplanerad, under construction. att åka eller icke åka är frågan och svaret är ännu oklart. nudlar.

Gothenburg I came back to you, now you be nice to me, then I'll be nice to you

i ett försök att fly tristess och ansvar flydde jag även mig själv. resultatet blev några dagars koma. uppvaknandet ur koman kom i form av stadsbyte och kära återseenden.















aschebergsgatan, andra lång, ted, frasse, underbara göteborg.

alla har glömt, men inte jag.

En vän från förr påminde mig med orden "Gud vad kul vi hade. Tråkigt att vi inte har det nu!"

Oktober 2005




tillbringade min tid i en källarlägenhet i uddevalla, där jag jämt brottades med demoner och spindlar i handflatsstorlek och gick i gymnasiet och mådde 20 kg sämre än nu. jag var tillsammans med mitt livs kärlek som nu är med i ett band som är känt men vi skadade mest varandra och en lång tid efteråt kändes allt fortfarande ibland som tusen taggar i bröstregionen.

Oktober 2006








jag gav upp spindlar och hjärtspöken mot ett rum hos min far i en ny stad och började i en ny skola. mitt inre var i uppror och allt som fanns ork till var att lyssna på musik och skriva ner konstiga meningar på papper. till slut skrevs jag ut ur skolan och var mest ensam med mina katter. efter ett tag ryckte jag upp mig och började åka in till älskade göteborg med min underbara frasse i jakt på kärlek och dans och något som tog mig någonstans.

Oktober 2007




min andra hälft och bästa partner in crime flyttade till dekadensens och drömmarnas stad, göteborg, och jag flyttade lite halvt med. vi hängde jämt på andra lång och stans alla gayställen och så svanen förstås.

Oktober 2008




bodde på en soffa hos min mor i hålan som gud glömde, kungshamn, och läste på komvux. när jag inte var hos min pojkvän i göteborg (vilket iofs var för det mesta) så var det väldigt ensamt.

Oktober 2009








jag flydde verkligeheten och vardagen bytte jag ut mot en annan. 42 mil ifrån allt och alla bosatte jag mig i sveriges tråkigaste stad.

Oktober 2010








ett år blev två. underbara människor byttes ut mot andra underbara människor och hjärtat brast men lagade sig sakta.

2011




solkysst hud och framtidspanik får nog än så länge tala för denna höstmånad.






RSS 2.0